PRO soccer talent camp

Het einde van het voetbalseizoen is aangebroken en wij van PRO soccer skills hebben er nog lang niet genoeg van. Reden om een PRO voetbal tweedaagse te organiseren voor kinderen van 6 t/m 12 jaar in de zomervakantie. Op zaterdag 18 en zondag 19 juli organiseert voetbalschool PRO soccer skills een tweedaags PRO soccer talent camp.
Klik hier voor meer informatie.
_MG_4174

1ste PRO voetbaldag

Eerste PRO voetbaldag Groot succes 6 mei

Vandaag was onze 1ste PRO voetbaldag een groot succes. 71 kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar van 13 verschillende verenigingen namen deel.

Het ochtendprogramma bestond uit een training op de PRO methode bestaande uit 6 onderdelen van elk 15 minuten. Uiteraard werd er eerst een gezamenlijke warming-up gedaan. Na de gezamenlijke lunch is er in de middag een programma afgewerkt waarin de activiteiten varieerde van penalty schieten op een echte keeper van Esa 1 Dennis Aimati tot voetbal spellen en een pittige shuttle-run test.

6 mei 2015-0

Het enthousiasme en de inzet van de kinderen vandaag was super. Na afloop hebben meerdere ouders hun zoon/dochter aangemeld voor de najaarsmodule. Wij bedanken onze sponsoren Snelders Sport , kinderopvang Partou, JAKO, onderhoudsbedrijf W.D.O, en de Rabobank voor hun steun en de goody's voor in de bag. Ook bedanken wij Arnhem boys Schuytgraaf voor het gebruik van de accommodatie en de fijne samenwerking!
Klik hier voor meer foto's van deze mooie dag.

Team PRO

Kom jij ook?

De meivakantie staat alweer bijna voor de deur dus een goede reden om een leuke vakantie activiteit te organiseren voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Op woensdag 6 mei organiseert voetbalschool PRO soccer skills een leuke dag die in het teken staat van voetbal. In de morgen zullen de kinderen een pittige training afwerken waarbij ze getraind worden op de PRO soccer skills methode. Na de ochtendtraining volgt er een gezonde lunch voor de kinderen zodat ze voor de middag weer voldoende energie hebben. Het middag programma bestaat uit partij spellen en verschillende voetbal spellen. We hopen dat je zo snel mogelijk inschrijft want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!!!

_MG_4045

Naoufel Sammer & Dani Mangiacavallo

Naoufel Sammer Dani Mangicavallo

Vandaag hebben Naoufel Sammer (7 jaar) en Dani Mangiacavallo ( 5 jaar) deelgenomen aan het PSV fundament jeugdplan beide jongens worden al geruime tijd getraind op de PRO soccer skills methode en volgen onze trainingsmodule. Wij zijn erg trots op de jongens !!!

Naoufel Sammer

Naoufel

Naoufel Sammer is uitgenodigd om een reeks van trainingen bij Vitesse te volgen. Ook is zijn talent in Eindhoven opgevallen waar hij sinds november deel uitmaakt van het PSV fundament jeugdplan. Naoufel wordt al ruim 1 jaar getraind door de trainers van PRO soccer skills. En neemt sinds zondag ook deel aan de module trainingen. Wij wensen Naoufel veel succes en plezier toe en zijn enorm trots op hem.

Team PRO soccer skills