Voor deelname aan de voetbalschool verzoeken wij het bedrag van € 135,00 over te maken op bankrekeningnummer: NL26 RABO 0301628556 t.n.v. Voetbalschool PRO soccer skills o.v.v. de naam van de deelnemer(ster). De moduletrainingen beginnen op 06-09-2015.
Het kledingpakket zit bij de prijs inbegrepen bestaande uit: korte broek, shirt, sokken en trainingsjack van het merk JAKO bedrukt met het logo van de voetbalschool in blauw (j) of roze (m). De lange trainingsbroek zit niet bij het kledingpakket inbegrepen maar kunt u kopen voor €15 bij Snelders Sport.
Na ontvangst van het aanmeldformulier ontvangt u een bevestigingsmail. Met deze bevestigingsmail kunt u bij Snelders Sport in Elst Gld het kledingpakket passen en afhalen.
U kunt het
aanmeldformulier downloaden, printen, invullen, tekenen, inscannen en terug mailen naar info@prosoccerskills.nl.
Heeft u het aanmeldformulier per post verzonden en de betaling reeds gedaan, dan kunt u dit mailen, bij ontvangst van de betaling krijgt u alvast een mail zodat u de kleding z.s.m. kunt ophalen.
Snelders Sport
Dorpsstraat 24
6661 EK Elst gld
Tel: 0481-374255
* Door inzending van het aanmeldformulier, verklaart de deelnemer (alsmede de ouder/verzorger) zich expliciet akkoord met de toepasselijkheid van de bijgevoegde voorwaarden.